Beyoncé, portava 3 setmanes ocupant la primera posició del rànking dels àlbums més venuts als Estats Units, però aquesta setmana ha perdut la plaça, ja que la banda sonora del film de Disney, Frozen, s’ha fet amb aquesta tant desitjada posició. Tot i això, Beyoncé, acumula prop d’un milió i mig de còpies venudes del seu disc homònim.

Bona pujada per Prism de Katy Perry, fins al cinquè lloc o de Lorde, fins a la setena posició. També entren de nou al top 10, els OneRepublic amb Native, un disc que porta 41 setmanes a la llista i que curiosament encara no ha estat número 1.

Pel que fa als senzills, després de vàries setmanes d’Eminem i Rihanna, liderant amb The Monster, una altra parella de monstres, com són Pitbull i Kesha, conquisten el número 1 amb Timber. Darrera seu, Counting Stars, el gran èxit de OneRepublic, que a l’igual que el disc, tampoc mai ha estat número 1, tot i l’enorme èxit que està tenint.

- Publicitat -