Joan Masdéu, ex-ànima de la formació Whiskyn’s, torna amb nou disc en solitari, després de tres anys del seu debut. Ho fa amb Dissabte, amb un títol que recull els conceptes diversos que engloba el nou àlbum. D’una banda, l’estat de benestar que diu que s’associa amb aquest dia de la setmana, i d’una altra, la neteja feta tant en el pla emocional com en el musical.

Masdéu presenta onze cançons amb arranjaments sense gaires floritures, prescindint d’artificis i tot allò que no havia de repetir. En tot això hi han tingut molt a veure el nou equip de producció, Santos i Fluren de Blind Records, i els nous músics, que seran els qui l’acompanyaran en directe.

Joan Masdéu ha promocionat aquest nou disc d’una manera força original: a través d’una web-sèrie que podeu veure al seu canal de YouTube.

- Publicitat -

Precisament a Youtube, des de fa menys d’una setmana, que es pot gaudir del primer videoclip del disc, Dies sabàtics.