La banda de Calafell, Buhos, torna el 16 de gener amb Natura Salvatge, el seu nou projecte musical, del qual acaben d’estrenar el primer senzill, 180º, on hi col·laboren Els Catarres i Ferran Gallart de Strombers. Ha estat produïda per David Rosell.

La formació torna a l’escena musical, carregada de ganes i energia positiva, amb aquesta Natura Salvatge, que descriu a la perfecció aquests animals salvatges que des de fa una colla d’anys, surten de cacera nocturna, amb ganes de gresca i fer-ho passar bé.

En el disc s’envolten de bons amics, com els mencionats Els Catarres o per exemple Txarango, Albert Pla, Ska-P o David Rosell dels Dept.

- Publicitat -

El nou disc dels renovats Buhos, inclou temes com Brama, Alçar el vol o Volem guanyar i es podrà descarregar gratuïtament a la web del grup, a partir del dia 16. Al febrer, sortirà en format físic.