Des de fa algunes setmanes, els Bastille, van a la conquesta del públic americà, amb el tema que va enamorar a tota Europa, Pompeii. Aquesta mateixa setmana, ha entrat al top 10 de les cançons més importants dels Estats Units, i les previsions és que segueixi escalant posicions i qui sap si arribar al número 1. Un número 1, que segueix una setmana més a les mans de Pitbull amb Kesha, i la cançó Timber, que està agradant molt i no només als americans.

A la resta de posicions, destaca la pujada de Katy Perry amb Dark Horse, en segon lloc i també la pujada dels A Great Big World & Christina Aguilera amb Say Something, que ja estan en quart lloc.

Pel que fa als àlbums, com vam comentar, el número 1 és per Bruce Springsteen amb High Hopes, en la seva primera setmana a la llista.

- Publicitat -