Live at the cellar door, és un disc dels arxius de Neil Young, amb gravacions dels sis shows intims, que va oferir al The Cellar Door en Washington D.C., entre el 20 de novembre i el 2 de desembre de 1970.

Amb Young, tocant la guitarra acústica i el piano, s’inclouen versions en directe de les cançons del disc After the gold rush (Tell me why, Only love can break your heart, Birds, Don’t let it bring you down i del tema que dóna nom a aquesta col·lecció), així com, interpretacions en solitari de clàssics de Buffalo Springfield.

Join the dots, és el segon dels de la formació Toy.

- Publicitat -

El disc està produït per Dan Carey (Bloc Party, Miles Kane, Franz Ferdinand) i està format per onze nous temes, presentats pel tema que dóna nom al disc.

Black Panties, és el dotzè disc en solitari de R.Kelly.

Un disc, on hi col·laboren, Ludacris, 2 Chainz, Kelly Rowland, Jeezy, Future i Migos & Juicy J.

El treball, està format per 13 temes, però atenció perquè en l’edició deluxe hi trobem 4 temes més i unes calces negres! Les que fa referència el títol del disc.

Live Travelling the world es un DVD + CD de Roxette. Un extens documental de la gira 2011-12 de la mítica banda.

És el primer cop des de The Johannesburg Concert, gravat l’any 1995, que la banda no editava un disc d’aquestes característiques.

En el disc, hi trobem els grans èxits de la banda, així com els temes més recents del grup, en un treball que encantarà als fans del grup.

Bruno Mars, reedita el seu darrer disc Unorthodox Juckebox, on a part dels temes que ja hi trobàvem, s’hi inclouen un parell de remixos, una demo, i la col·laboració d’Esperanza Spalding, en la inèdita Old & Crazy.