La cançó The Monster, li ha costat més del previst, arribar a la primera posició dels senzills americans, però per fi ho ha aconseguit. Primer Lorde amb Royals i després Miley Cyrus, no permetien que Eminem & Rihanna, es fessin amb la preuada primera posició, però aquesta setmana, la balança s’ha decantat a favor d’aquest parell.

En segon lloc hi trobem una altra col·laboració, la formada per Pitbull amb Kesha. La cançó Timber, està pujant molt a les llistes i veurem si la setmana que ve fan el salt a dalt de tot.

El número 3 és per Counting stars de OneRepublic, que tot i l’èxit que està tenint, aquesta és la màxima posició que mai ha assolit. Quart lloc per Lorde i cinquè per l’anterior número 1, Wrecking ball.

- Publicitat -

Pel que fa als àlbums, Garth Brooks, lidera amb més de 200.000 còpies venudes del disc Blame It All On My Roots: Five Decades Of Influences. One Direction, cauen a la segona posició amb Midnight memories, mentre que en tercer lloc puja Kelly Clarkson amb Wrapped in red.

El nou disc de Britney Spears, fa el pitjor debut de tota la seva carrera, en quarta posició i amb poc més de 100.000 còpies.