Chris Martin, el líder dels Coldplay, li ha agafat el cuquet que al seu moment han tingut altres músics com Brandon Flowers de The Killers o Billie Joe Armstrong de Green Day, i editarà disc en solitari l’any que ve.

Així ho ha anunciat en declaracions a l’emissora de ràdio THC, on ha comentat, que això no significa que Coldplay s’hagi acabat, tan sols que ara té la necessitat de treballar en solitari i sense els seus companys de grup.

Martin, això sí, ha deixat anar un parell de perles més. Segons ha dit, s’ha tancat a l’estudi de gravació al costat d’Alex Turner d’Arctic Monkeys, al qual admira profundament i de la cantant Miley Cyrus, amb la que vol gravar una “bomba musical” del nivell de Princess of China.

- Publicitat -

El disc arribarà a l’estiu i Martin, ha anunciat la seva intenció de presentar-lo pel continent europeu, tot i que no vol actuar al nostre país, degut a les lleis que darrerament s’estan aprovant i que ell considera dictatorials.

INNOCENTADA!!!!