Amazon.com no li ha sentat massa bé que Beyoncé, publiqués el seu disc homònim, per sorpresa, i que oferís en exclusiva la publicació a iTunes, i ara amb la distribució del disc en format físic, la companyia s’ha negat a vendre’l.

Tot i que no hi ha comunicat oficial des d’Amazon, el portal musical NME, ha comentat que el motiu, podria ser el fet que la companyia no va tenir l’oportunitat de fer la pre-venda del disc. Tot i això, els usuaris que vulguin, poden aconseguir el disc a través de Amazon.es

Amazon no ha estat la única companyia en boicotejar el disc de la diva, ja que també ho ha fet la cadena de supermercats Target, ja que creuen que quan el disc està a la venda primer de forma digital, després en format físic no es ven tant i no els hi surt a compte tenir-lo a la venda.

- Publicitat -