Martin Garrix, un noi de 17 anys d’Amsterdam, ocupa aquesta setmana la primera posició dels senzills britànics amb Animals, la seva darrera producció.

Garrix, va aconseguir al 2012 el premi al DJ revelació, entre d’altres premis. I sense anar massa lluny, ha ocupat durant 4 setmanes, el número 1 a l’emissora musical dance del país.

Lily Allen, s’ha hagut de conformar amb la segona posició, amb la versió que ha fet del tema dels Keane, Somewhere only we know. En tercera posició, espectacular pujada d’Ellie Goulding amb How long will I love you, que passa del lloc 117 al tercer lloc. El tema, és una versió del clàssic de The Waterboys i que trobes en la reedició del disc Halcyon Days.

- Publicitat -

Pel que fa a la resta de posicions, Lady Gaga, debuta en novè lloc amb Do What you Want i Robbie Williams, tanca el podi amb Go Gentle.

Als àlbums, primer lloc pel nou disc de Lady Gaga, ARTPOP, que fa baixar Eminem al segon lloc. En tercera posició debuta Celine Dion amb Love me back to life. Quart lloc per Little Mix amb Salute, sisè per The Killers amb Direct Hits, mentre que el recopilatori dels Keane, s’estrena en desena posició.