Shangri La, és el segon disc del britànic Jake Bugg, que en aquesta ocasió s’ha recolzat amb el productor Rick Rubin, que li ha donat un so més rocker. A més, el nom del disc, fa referència a l’estudi que Rubin té a Malibú, que és on s’ha gravat el disc.

12 noves cançons, per un dels artistes amb més futur del moment, segona la crítica especialitzada.

Robbie Williams presenta Swings both ways, una nova col·lecció de versions de temes swing, amb algunes cançons inèdites i col·laboracions de luxe.

- Publicitat -

Hi participen, Lily Allen, Michael Bublé, Kelly Clarkson, Olly Murs i Rufus Wainwright.

Torna a treballar amb Guy Chambers, que a part de produïr el disc, ha participat en 6 dels temes del treball, inclòs el primer senzill Go Gentle.

Una de les bandes sonores destacades de la temporada, és la de The Hunger Games: Catching Fire, amb un grapat de grups, com Coldplay, Imagine Dragons, The Lumineers, Of Monsters and men i Antony & The Johnsons, entre d’altres i artistes com Ellie Goulding, Lorde, Christina Aguilera o Sia.

En la versió espanyola del disc, s’hi inclou la cançó Hombre a tierra, a càrrec de Lori Meyers.

Baptized és el quart disc de Daughtry, un nou disc, format per 12 nous temes, en l’edició estàndard, i 3 més en la deluxe.

El tema que presenta el disc, Waiting for Superman, ha estat composat, amb la col·laboració entre Sam Hollander i Martin Johnson.