Lorde està sent una de les artistes que més es parla en aquesta recta final de l’any, i tot gràcies al seu senzill Royals, que aquesta setmana ha aguantat per setena setmana consecutiva a la primera posició dels senzills americans, i això que ha hagut de resistir la nova col·laboració d’Eminem i Rihanna, que tot i que han pujat, no han aconseguit prendre-li el lloc.

Pel que fa a la resta de posicions, el més destacat ha estat l’entrada de Dope, un nou tema de Lady Gaga, a la vuitena posició. I amb Applause, aconsegueix tenir dos temes dins del top 10.

Pel que fa als àlbums, Eminem, amb quasi 800.000 còpies, situa el seu nou disc The Marshall Mathers LP 2, en la primera posició. Ha estat el segon disc més venut de l’any, per darrera del quasi milió de còpies que va aconseguir Justin Timberlake amb The 20/20 Experience.

- Publicitat -

En segona posició debuta Celine Dion, amb 77.000 còpies venudes de Loved Me Back To Life.

En d’altres posicions, destacat el disc homònim d’una altra canadenca, Avril Lavigne al cinquè lloc amb 66.000 unitats venudes i de Pentatonix’s amb PTX: Vol. II, en desena posició amb 31.000 còpies.