El nou disc del raper Eminem, s’ha situat un cop més al número 1 de les llistes britàniques, al vendre més de 140.000 còpies del seu disc The Marshall Mathers LP 2. És la setena vegada que el cantant de Detroit col·loca un disc seu de número 1 al Regne Unit. Ho va fer, fins i tot amb un disc de grans èxits que va editar fa uns anys.

Ha estat el tercer disc en vendre més còpies durant la primera setmana, aquest any 2013, per darrera de Daft Punk i Arctic Monkeys.

I tot això ho ha aconseguit, en una de les setmanes amb més novetats en la llista britànica i és que dins del top 10, entren a la llista, James Arthur, en segon lloc amb el seu disc homònim. En tercer se situa Tinie Tempah amb Demostration. En quart, Andre Rieu amb Music of the night, en cinquè, Overtones, en sisè Shane Filan, per sota Elvis Presley amb una nova compilació, i en novena posició, The Wanted amb Word of Mouth.

- Publicitat -

Els nous discs d’Avril Lavigne i Nickelback, debuten en els llocs 14 i 15 respectivament.

Pel que fa als senzills, Eminem no ha pogut fer doblet, ja que Storm Queen, li roba el primer lloc amb Look right Through, que debuta en primera posició. Per sota d’Eminem i Rihanna, hi trobem el nou senzill de les Little Mix, Move.