Durant tot el matí han circulat molts rumors sobre la publicació d’un nou senzill de Bruce Springsteen i finalment des de la web oficial de l’artista, s’ha confirmat la notícia. El dia 25 de novembre, s’editarà, el que serà el nou senzill del Boss, High Hopes.

El tema va ser escrit l’any 1987 per Tom Scott McConell, el Boss la va gravar al costat de la E Street Band, l’any 1995 i un any després va ser publicada a l’EP, Blood brothers. La cançó, va tornar a sortir a la llum, al març d’aquest any, durant la gira que va fer per Austràlia, moment on, ell i Tom Morello, van decidir, tornar a entrar a un estudi i gravar-la.

Sembla que la cançó podria formar part d’un nou disc de covers, que s’editaria a principis de l’any vinent i que també inclouria una versió del You never can tell de Chuck Berry i del Dream baby dream de Suicide.

- Publicitat -