La banda de Colorado, OneRepublic, aconsegueixen de nou que el seu nom soni amb força en les principals llistes, després del gran èxit que van tenir amb Apologize l’any 2007. Ara ha estat Counting Stars, el tercer senzill del seu darrer disc Native, el que els hi ha proporcionat aquest èxit.

Són número 1 al Regne Unit, després de 10 setmanes a la llista. Han aconseguit vèncer al nou senzill de The Vamps, Can We Dance, que ha debutat al segon lloc de la llista britànica. Jason Derulo redueix fins a la tercera posició amb Talk Dirty. En la resta de top 10, destaquem l’entrada de Chase amb Count on me al cinc i de Dizzee Rascal i Will.i.am al desè lloc amb Something really bad.

Pel que fa als àlbums, les germanes Haim, debuten a la primera posició amb Days are gone i superen per molt poc al nou disc de Justin Timberlake, The 20/20 Experience (part 2), que es queda al segon lloc. Per darrera cauen els Kings of Leon, i a la quarta es mantenen Arctic Monkeys amb AM.
En sisena posició debuta el nou disc d’Alter Bridge, Fortress. Dizzee Rascal s’ha de conformar amb la desena posició amb el seu darrer treball The Fifth.

- Publicitat -