Lorde acaba d’aconseguir aquesta setmana i amb els seus 16 anys ser número 1 de la llista Billboard 100 i superar a Miley Cyrus i Katy Perry, dues artistes de gran èxit en la llista, gràcies al senzill de presentació del seu disc Pure Heroine.

Royals, portava vàries setmanes dins del top 3 de la llista de senzills i finalment ha fet el salt fins a la primera posició, sent número 1 en descàrregues, número 4 en ràdio i 5 em streaming.
A més les previsions apunten que el seu disc també serà número 1 en l’apartat d’àlbums.

Tot i la seva juventut, la cantant no és la més jove en aconseguir el número 1. El rècord el té Stevie Wonder que amb 13 anys va situar Fingertips al número 1. De noies la que té el rècord és Little Peggy March, que amb 15 anys va arribar a dalt de tot amb I will follow him.

- Publicitat -