Amb només 16 anys, Lorde, ha aconseguit aquesta setmana, ser número 1 als Estats Units, per quarta setmana consecutiva. I avui també ha fet el doblet al Regne Unit, al situar el seu èxit Royals en la primera posició de la llista britànica, en la seva setmana de debut.

Per darrera seu, James Arthur amb el nou senzill després d’Impossible, You’re nobody til someone loves you. En tercer lloc, l’anterior número 1, OneRepublic amb Counting Stars.

Altres novetats en l’apartat de senzills són: Showten amb Booyah (5), Union J amb Beautiful life (8), Eminem i Survival (22) o Katy Perry amb el seu nou senzill Unconditionally, que debuta en una fluixa posició 60.

- Publicitat -

Pel que fa als àlbums, precisament Katy Perry, situa Prism al primer lloc, tal i com ja s’esperava. En segon lloc trobem una altra bona entrada, la de James Blunt amb Moon landing. En tercera posició cau John Newman amb Tribute.