Pocs artistes són capaços d’editar dos discs en un any i que tots dos aconsegueixin ocupar la primera posició de la llista d’àlbums americana. Justin Timberlake ho ha aconseguit. El seu retorn va ser espectacular, quan va aconseguir en la seva primera setmana, vendre prop d’un milió de còpies de The 20/20 Experience.

Ara se n’ha editat la segona part, això sí, no amb les mateixes xifres. Unes 350.000 còpies venudes en la seva primera setmana, l’han situat a la primera posició, desbancant a Drake i impedint que Lorde sigui número 1 amb Pure Heroine, que es queda la tercera plaça amb unes 130.000 còpies.

Un altre bon debut és el de les germanes Haim, que amb Days are gone, ha quedat situat a la sisena posició de la llista Billboard 200.

- Publicitat -

Pel que fa als senzills, continua Lorde al primer lloc amb Royals i repeteixen també Katy Perry i Miley Cyrus, en la segona i tercera posició respectivament.

La sorpresa un cop més la protagonitza el tema viral de les darreres setmanes, The Fox amb Ylvis, puja dues posicions i ja està situat al número 6.