Arribar i moldre. El nou disc de John Newman, Tribute, ha debutat en la primera posició dels àlbums britànics, superant a un veterà com Paul McCartney, que situa New a la tercera posició.

Entre Newman i McCartney, hi trobem els Pearl Jam amb Lightning bolt. En quart lloc, Cher amb Closer to the truth. A la cinquena plaça, una altra novetat, Jonathan & Charlotte amb Perhaps Love.

L’anterior número 1, Miley Cyrus, cau fins a la setena posició. El top 10 hi trobem el nou disc The Saturdays, Living for the weekend, que debuta en aquesta posició.

- Publicitat -

Altres novetats de la setmana són: Will Young amb The Essential (15), Trivium amb Vengeance falls (23), Eliza Doolittle, In Your hands (25), Fall Out Boy amb Pax am Days (81) o Morcheeba, Head up high (99).

En l’apartat de senzills, OneRepublic pugen fins al número 1 amb Counting stars i fan caure Wrecking ball fins a la segona posició. En tercer lloc debuta Lawson amb el seu nou senzill Juliet.

Al número 5 debuta Eminem amb Rap Gold.

Altres estrenes de senzills són: Justin Bieber, All that matters (20), Cher, I hope you find it (25) o Depeche Mode, Should be higher (81).