Days are gone és el disc de debut de les germanes Haim amb producció de James Ford.

El disc el van enregistrar més de 20 vegades, fins que van trobar la que els hi agradava més.

Se n’han editat varis senzills com The Wire o Forever.

- Publicitat -

El disc està format per 11 temes, i es pot trobar un segon disc, en una edició especial.

Innocents és el retorn al panorama musical del novaiorquès Moby, amb dotze nous temes.

Un disc en qual compta amb la col·laboració de Wayne Coyne (The flaming lips), Mark Lanegan (Trees, Queens of the stone age), Damien Jurado, Skyler Grey, Inyang Bassey, i Cold Specks.

Precisament el senzill de presentació hi trobem una d’aquestes col·laboracions, la de Mark Lanegan amb The lonely night.

Les darreres setmanes no fem res més que sentir a parlar d’aquesta cantant de Nova Zelanda i tot gràcies al seu senzill Royals, que s’ha situat molt bé en les principals llistes d’èxit, com per exemple l’americana, on està situada al top 3, només per davant de Katy Perry i Miley Cryus.

Ara, Lorde, edita el disc on s’inclou aquest tema, Pure Heroine, un disc molt ben valorat per la crítica i és que la noia ha tingut un debut dolç.
El disc està format per 10 temes.

Arriba la segona part del disc The 20/20 Experience, el que ha suposat el retorn a la música de Justin Timberlake, després de molts anys de silenci.

La primera part li va portar molt d’èxit i ara s’haurà de veure què passa amb aquesta nova selecció de temes inèdits, on un cop més hi torna a col·laborar el seu amic Jay-Z.

Timbaland s’encarrega de produïr un dels senzills del disc, TKO, i Drake de participar en un altre dels temes.

M.O. és el nom del nou disc del raper Nelly. Un disc format per 16 nous temes, plens de col·laboracions, com ja va sent habitual en el raper.

Hi destaquen noms com els de Nicki Minaj, Pharrell, Future, T.I., 2 Chainz, Trey Songz, Fabolous, Wiz Khalifa, Florida Georgia Line o Nelly Furtado entre d’altres.

Aquest és el setè disc d’estudi d’aquest artista, i compta amb la producció de Chris Brown en temes com Marry go round.