Later… when the TV turns to static, és el tercer disc dels Glasvegas, que compta amb la producció del vocalista James Allan, a la seva casa de Glasgow.

10 noves cançons que segueixen amb la sonoritat habitual de la banda, amb veus ascendents, amb una percussió marcial.

Com a senzill de presentació, If.

- Publicitat -

El tercer disc dels Babyshambles es diu Sequel to the Prequel i ha estat gravat als estudis Question Du Son de París i mesclat a The Bunker a Londres.

La banda de Pete Doherty torna amb aquest disc, format per 12 nous temes, i un CD extra, en l’edició especial, que inclou 5 temes més.

Hesitation Marks, és el títol del nou disc dels Nine Inch Nails, la banda de Trent Reznor, que tornen amb nou material, després de 5 anys de silenci.

El disc, compta amb 4 portades diferents, per cadascuna de les diferents edicions que s’han fet, digital, CD estàndar, CD deluxe, i vinil.

14 nous temes, amb sonoritats molt variades, les unes amb les altres.

Rarities, és un doble àlbum en el que es recopilen rareses de Rod Stewart, entre els anys 1969 i 1974, quan es van publicar els treballs, “The Rod Stewart album” (1969), “Gasoline alley” (1970), “Every picture tells a story” (1971), “Never a dull moment” (1972) i “Smiler” (1974).

S’inclouen preses alternatives, cares B, singles no inclosos en els àlbums, gravacions de la BBC, temes descartats i versions de Who, Bob Dylan, Gerry Goffin yi Carole King, Jimi Hendrix, Brewer & Shiple, Jerrey Lee Lewis i Cole Porter.