Els britànics Arctic Monkeys, aconsegueixen el seu cinquè número 1 al Regne Unit, amb el darrer disc AM, que ha venut més de 157.000 copies del disc, i se situa tan sols a 8000 copies del disc més venut de l’any, Random Access Memories, dels Daft Punk.

En segon lloc. una altra estrena, London Grammar amb If you wait. Però l’apartat dels àlbums no es queda aquí pel que fa a les incorporacions, ja que també tenim el nou disc de Goldfrapp, Tales of us, al quart lloc i dels que precisament seran teloners dels Arctic Monkeys, en la seva gira europea, The Strypes amb Snapshot, al sisè lloc.

Els senzills, continua de número 1 Katy Perry amb Roar, per segona setmana consecutiva. En segon lloc, pujada espectacular de OneRepublic amb Counting stars, que suma 12 llocs i es col·loca a les portes del primer lloc. També puja el nou senzill de Macklemore, Same love, que entra al top 10.

- Publicitat -