Setmana de moltes novetats en la llista britànica. S’han incorporat en el top 10 els darrers discs d’Avicii (número 2), Elton John (número 3), Manic Street Preachers (número 4), Katie Melua (número 6), Jack Johnson (número 7), i fora del top 10, Placebo (número 13).

Però cap d’aquests potents llançaments han pogut derrotar AM, el darrer disc dels Arctic Monkeys, que segueixen 7 dies més a la primera posició d’àlbums.

Pel que fa als senzills, Katy Perry, ha estat desbancada després de dues setmanes amb Roar, per Jason Derulo, amb el seu nou èxit Talk dirty, al costat de 2 chainz. Per altra banda, Jessie J, debuta al tercer lloc amb It’s my party i el nou senzill d’Avicii, You make me, ho fa la cinquena posició, just per davant del primer senzill Wake me up, que es queda la sisena plaça.

- Publicitat -