Robin Thicke continua podent amb tots. I segueix de número 1, encara que dos dels senzills que més s’han parlat en les darreres setmanes, com Roar i Applause, ja formin part de la llista. Blurred Lines, aguanta per dotzena setmana consecutiva en aquesta primera posició de la llista Billboard 100, fent que Katy Perry, hagi de repetir al segon lloc.En tercer lloc es manté Miley Cyrus amb We Can’t stop. Per la seva banda, Lady Gaga amb Applause, suma dos llocs i puja fins a la quarta posició.

Aquesta setmana pugen Capital Cities i Avicii, aquesta última entrant al top 10.

Pel que fa als àlbums, Luke Bryan, repeteix a la primera posició amb Crash my party. En segon lloc, debuta John Mayer amb Paradise Valley. En tercera posició trobem a la formació TGT amb Three Kings, que entren directament en aquesta posició.

- Publicitat -