Right Thoughts, Right Words, Right Action, és el títol del quart disc dels Franz Ferdinand. Gravat a l’estudi que té el vocalista Alex Kapranos a Escòcia, el disc té les col·laboracions de la vocalista de Veronica Falls, Roxanne Clifford, Todd Terje i Bjorn Yttling de Peter, Bjorn and John.

Formats en CD, edició limitada en doble CD, LP, descàrrega digital, i doble LP en edició de luxe. En les edicions dobles, hi ha un segon disc que es diu Right Notes, Right Words, Wrong Order, en el que trobem una sessió gravada en directe als estudis Konk de Londres.

- Publicitat -

Halcyon days, és la reedició del segon disc de la cantant Ellie Goulding, Halcyon, editat l’any passat, i en el que s’inclouen 10 nous temes, com el primer senzill, Burn, una cançó que ha escrit Ryan Tedder dels OneRepublic.

En el disc s’hi inclouen els senzills Anything could happen, Explosions, i el tema de Calvin Harris “I need your love”.

Inclou col·laboracions de Madeon, DJ Fresh, BURNS i Nate Ruess de Fun.

Hail to the king, és el sisè disc dels Avenged Sevenfold, produït per Mike Elizondo, que ja va estar en l’anterior Nightmare.

El nou disc inclou un total de 12 temes en l’edició normal. Hi ha una edició especial en CD, que inclou un codi per descarregar una nova cançó i material extra.

El primer senzill del disc és el tema que li dóna nom.

Another Self Portrait (1969-1971): The Bootleg Series Vol. 10 de Bob Dylan, recull gravacions inèdites de les sessions dels discos, Self Portrait i New Morning.

La portada del disc reprodueix una il·lustració del propi Dylan. Amb notes de Greil Marcus, un assaig del periodista Michael Simmons, i fotografies de l’època de John Cohen i Al Clayton. Entre el material inèdit, figuren unes gravacions amb el Beatle, George Harrison.

Més info en la notícia que vam comentar fa uns dies.