En els primers fotogrames de Hopeless wanderer, el nou videoclip dels Mumford & Sons, tot sembla està en ordre. Plans d’instruments, paisatges bucòlics, la vestimenta típica del grup…però no. El que dóna cops al piano, al principi de la cançó no és Ben Lovett, sinó l’actor Ed Helms (Resacón en Las Vegas). De fet no hi ha ni rastre de Marcus Mumford, ni de la resta de la banda. En el seu lloc, podem veure a tres estrelles de la comèdia americana,  Jason Sudeikis i Will Forte, de Saturday Night Live, i Jason Bateman.

Aquests quatre màquines, encarnen amb molt d’humor als membres del grup britànic, emfatitzant amb la seva manera de tocar.

La direcció del vídeo és obra de Sam Jones, responsable de vídeos dels Foo Fighters, com Walk. Jones, ja es va encarregar de dirigir el vídeo de Babel, aquell cop, sí amb els membres reals del grup.

- Publicitat -