El proper 12 de novembre, veurà la llum See the light, el nou disc de la formació Less Than Jake. Serà el més nou que facin en els darrers 5 anys. El disc s’ha gravat a The Moathouse, a l’estudi que tenen la banda, i està format per 13 cançons.

El baixista del grup, Roger Lima, ha dit sobre el treball que, si t’agraden les trompetes, les guitarres potents, les veus directes, t’agradarà el disc. El disc està ple de noves cançons i noves sensacions, però gravat a l’estil de la Old School.

Tracklist:

- Publicitat -

1. Good Enough
2. My Money Is On the Long Shot
3. Jump
4. The Loudest Songs
5. Do the Math
6. Bless the Cracks
7. John the Baptist Bones
8. American Idle
9. The Troubles
10. Give Me Something To Believe In, Inc.
11. Sunstroke
12. A Short History Lesson
13. Weekends All Year Long