Ellie Goulding acaba d’aconseguir el número 1 de senzills al Regne Unit amb Burn, al vendre 117.000 copies en 7 dies.

Aquestes xifres no deixen en molt bon lloc el retorn de Lady Gaga amb Applause, que s’ha quedat amb tan sols 38.000 copies del seu nou senzill, i ocupa el cinquè lloc, per darrera de Avicii, Miley Cyrus i Lana del Rey.

Uns altres que han tingut una gran setmana són els Arctic Monkeys, que han aconseguit situar dins del top 10 un èxit, un fet que no passava des del 2007. Ho han tornat a fer amb Why’d you only call me when you’re high?, que debuta al vuitè lloc.

- Publicitat -

Tanquen el top 10, The Wanted amb el seu darrer senzill We own the night.

Pel que fa als àlbums, tercera setmana al primer lloc per The impossible Dream amb Richard & Adam. Debuten en quart lloc, White Lies amb Big TV. En la resta de posicions, bones pujades de Rudimental que se situa al número 2 i de Kodaline, que puja del 40 al 10 amb In a perfect world.