Al mes de setembre torna el festival més llarg que existeixi actualment, l’iTunes Festival, que se celebrarà a Londres i en el qual només hi podran assistir 3000 persones que han sigut les afortunades per veure-ho en directe des de The Roundhouse. La resta del món ho podrem seguir en streaming a través de la plataforma d’Apple.

En el cartell d’enguany s’hi acaba d’afegir Katy Perry, que a través del seu Twitter, ha confirmat que serà l’artista que tancarà el festival. La que l’obrirà el dia 1 serà Lady Gaga. Entre una i l’altra hi passaran grups i artistes com Arctic Monkeys, Jake Bugg, Pixies, Bastille, Avicii, Jimmy Eat World, Justin Timberlake, Kings of Leon, Elton John, Sigur Ros, Vampire Weekend, Jack Johnson, Primal Scream, 30 Seconds to Mars, Paramore, Phoenix o Robin Thicke.

Més info a iTunes Festival.

- Publicitat -