El 23 d’agost arribarà Hail to the king, el nou treball dels Avenged Sevenfold, editat per Warner Bros, i sent el primer gravat amb Arin Ilejay, que es va unir a la gira del 2011 i que es va quedar fix ja al 2013.

El grup ha publicat ja fa unes setmanes el senzill homònim, i ara ens dóna a conèixer els temes que formaran part d’aquest treball. També les portades, que seran diferents en l’edició de vinil (la que adjunta la notícia) i la de l’edició de CD. I per acabar ens han mostrat un tràiler animat, que constarà de 5 entregues més, com si es tractés d’una mini sèrie.

Tracklist

- Publicitat -

1. “Shepherd of Fire”
2. “Hail to the King”
3. “Doing Time”
4. “This Means War”
5. “Requiem”
6. “Crimson Day”
7. “Heretic”
8. “Coming Home”
9. “Planets”
10. “Acid Rain”

La banda ens visitarà el proper 25 de novembre, en un concert al Pavelló Olímpic de Badalona.