Bruce Springsteen va comentar fa uns dies que ja té nou material, la continuació de Wrecking ball, disc que encara a dia d’avui està presentant arreu del món.

En una conversa al Backstage, abans d’un concert a Milà, manifestava que encara nota que li queda corda per estona, i que té ja algunes cançons noves, tot i que va dir que prefereix no parlar massa, per després no equivocar-se.

Springsteen ja ha gravat algunes cançons noves, durant un descans del seu tour a Austràlia, per gravar precisament allà algunes d’aquestes noves composicions amb la E Street Band i amb Tom Morello, de Rage Against de Machine, com a substitut temporal de Steve Van Zandt.

- Publicitat -

No va voler donar molts detalls de com sonarà el nou disc, però diu que està segur que amb l’impuls de la gira, el portarà directe a gravar el nou disc.

El 21 de setembre actuarà al Rock in Rio, i després es prendrà uns dies de descans, just abans d’entrar a l’estudi i gravar una maqueta amb les noves cançons, que si tot va bé podrien arribar a principis de l’any vinent.