No ho poden dir molts artistes això d’estar 3 setmanes consecutives a la primera posició de la llista oficial de senzills dels Estats Units. La cançó Just give me a reason, que uneix Pink i Nate Ruess dels Fun, ja ho pot dir. I a més, ha aconseguit que un tema com Can’t hold us de Macklemore s’hagi de conformar una setmana més amb la segona posició. I és que aquest duet, està agradant moltíssim, i prova d’això, aquestes tres setmanes al número 1. Veurem si arribarà una quarta…

Pel que fa als àlbums més venuts, la primera posició és per To be loved, el nou disc de Michael Bublé, que també aconsegueix el primer lloc, tal i com li passa al Regne Unit, on ja porta dues setmanes a dalt de tot.

Destacada l’entrada dels Phoenix amb Bankrupt!, que es col·loca a la quarta posició, en la seva primera setmana a la venda. Pel que fa al nou disc de Will I Am, entra en novena posició, quan tot apuntava a que ho faria molt més amunt.

- Publicitat -