Avui recomanem el darrer senzill de Battle Born, el treball dels The Killers. La banda de Brandon Flowers, torna molt romàntica, amb Here with me, una cançó que perfectament podria haver format part del disc en solitari del vocalista del grup.

A part de la preciositat de la cançó, en destaquem el videoclip, dirigit per Tim Burton, on hi apareix el noi protagonista de la pel·lícula Submarine, Craig Roberts. I al seu costat, l’actriu Winona Ryder. En el vídeo, es pot veure com el noi està profundament enamorat de l’actriu, fins a nivells insospitats…

El videoclip de Here with me està disponible des de finals de l’any passat.

- Publicitat -

El darrer disc de la banda nord-americana conté peces tant interessants com Heart of a girl, Runaways o Prize Fighter (tema només disponible en l’edició de luxe)