Comencem el repàs a les novetats discogràfiques de la setmana amb els Manel i Atletes, baixin de l’escenari, l’esperat nou disc de la formació catalana.

Un total de 13 noves cançons en les que Guillem Gisbert, Martí Maymó, Roger Padilla i Arnau Vallvé, han compost, enregistrat i produït en la més estricta intimitat. Sense musics addicionals ni col·laboradors externs.
El disc el presenta la cançó Teresa Rampell, que ja portem alguns dies escoltant.

Collection: 1973-2012, és un disc de grans èxits de Bruce Springsteen, en el que inclou temes com Thunder Road, Born To run, Brilliant disguise o Streets of Philadelphia.

- Publicitat -

Un disc en el que, al llarg de les 18 cançons que el formen, podràs recuperar alguns dels seus grans temes i algunes de les més recents composicions com Working on a dream o el tema que donava nom a l’anterior disc de l’artista, Wrecking ball.

Save rock and roll, és el retorn dels Fall out boy, després d’alguns anys de silenci. Ho fan amb un disc format per 11 cançons i on la banda compta amb col·laboracions de la talla de Sir Elton John, que tanca el disc amb la cançó que dóna títol al disc.
També hi participen Big Sean, Courtney Love o Foxes.

El disc, el presenta My Songs Know What You Did In The Dark (Light Em Up) on hi col·labora 2chainz.

El cantant canadenc Michael Bublé presenta To be loved, el seu nou disc per aquest any, en el que trobem un disc impregnat de felicitat, diversió, amor, i de totes les coses que li agraden a l’artista.

El disc té la col·laboració del seu compatriota Bryan Adams, en un tema compost per tots dos, After all.

Entre tots els clàssics del disc, que li han inspirat en la seva carrera, destaquen, Have I told you lately on hi col·labora Naturally 7.

També l’actriu Reese Witherspoon canta Something stupid, a duet amb el cantant canadenc.