La primera novetat discogràfica que destaquem és la de la formació !!! també coneguda com Chk Chk Chk. El seu nou disc, el relleu del Strange Weather, Isn’t It, editat al 2010, és Thr!!!er, un treball format per nou temes, i amb un títol que es va posar mig en broma com a homenatge al gran disc de Michael Jackson.

La banda volia que aquest fos el seu “Thriller”, i al final resulta, no arribar tant al nivell del disc del rei del pop, però si que conté bones propostes, que segons alguns crítics musicals que l’han escoltat, seguirà agradant als fans habituals del grup.

L’altre novetat de la setmana és Ready to die d’Iggy Pop amb la col·laboració dels The Stooges. A més, s’ha de destacar la presència a la banda del guitarrista James Williamson, per primer cop des del 1973.

- Publicitat -

Les mescles del disc són cosa d’Ed Cherney, que segons ha manifestat, els 10 temes que formen el disc, no es poden considerar himnes, més aviat tot el contrari. Són grans temes, però no necessàriament amb grans cors.

El disc el presenta el tema Burn.