Aquesta tarda s’han conegut més noms pel Resurrection Fest, més conegut com el Resu.

Les bandes que s’han anunciat són: As I Lay Dying (en la seva primera actuació a l’estat espanyol), Strung Out, Exodus, Biohazard, Jello Biafra and The Guantamo School Of Medicine, Madball, The Flatliners, Lehendakaris Muertos, Brutallity Will Prevail, Vita Imana, Noctem, The Amsterdam Redlight District, Mostomalta, Rise To Fall, Día De Los Muertos, Thirteen Bleed Promises, Blowfuse, Horn Of The Rhino, Violent Eve, We Ride, Inordem i Mutant Squad.

A aquests noms s’ha d’afegir els ja coneguts de Trivium, Slayer, Bad Religion o Millencolin, entre d’altres.

- Publicitat -

El festival se celebra cada any a Viveiro (Galicia) i és un dels més importants dins del món del Hardcore punk i Metal. Aquest any es farà els dies 1, 2 i 3 d’agost.

Més informació a la web del Resu.