Com cada dijous, repassem la llista Billboard, tant el que fa referència als àlbums més venuts com els senzills.

Avui comencem amb aquests últims, i és que després de vàries setmanes al top 10 amb When I was your man, Bruno Mars, aconsegueix la primera posició, desbancant Macklemore, que baixa fins a la segona posició. Veurem si es manté moltes setmanes, com va passar amb el Locked out of heaven o si cedirà el lloc a Pink i Nate Ruess, que ja estan al número 3 amb Just give me a reason. El 4 l’ocupa Rihanna amb Stay.

El nou senzill de Macklemore, Can’t hold us puja 8 posicions i entra al top 10.

- Publicitat -

Pel que fa als àlbums, tercera setmana consecutiva per Justin Timberlake al número 1 amb The 20/20 Experience. Al número 2 hi entren The band Perry amb Pioneer. A la posició 3 tenim una altra novetat al top 10, la de Tyler, The creator amb el treball Wolf. A la resta de les 10 primeres posicions, trobem altres novetats com el disc 10 de New kids on the block, o la banda Killswitch Engage amb Disarm The Descent.