Torna Beyoncé. De fet el passat 3 de febrer va anunciar que el 15 d’abril començaria la seva nova gira mundial The Mrs. Carter Show World Tour, i que consistirà en de moment 63 concerts, cap d’ells a Catalunya, però que passaran per la majoria de països d’Europa i dels Estats Units.

Per si això no fos poc, tindrà temps per editar nou disc aquest any, del qual avui s’ha conegut un dels temes, que ella mateixa ha penjat a la xarxa. No sabem si tot el disc seguirà la tendència d’aquest primer tall, però de moment ens haurem de conformar amb Bow down/ I been on, que podreu escoltar al final de la notícia.

A més, fa dies es va anunciar que hi hauria nou disc de les Destiny’s Child. O sigui que sembla que aquest 2013 serà el seu any.

- Publicitat -

I per acabar-ho de rematar, també la veurem a la gran pantalla amb el film d’animació en 3D, Epic, que s’estrenarà a finals de maig.