Com ja s’esperava, la sortida del nou disc de David Bowie, The next day, ha estat el disc que més s’ha venut aquesta setmana al Regne Unit.
El nou treball de l’artista que feia 10 anys que no publicava disc, ha despertat moltes passions a tot el món, i s’ha col·locat en molt bones posicions en la majoria de països.

El segon lloc l’ocupa una altra novetat, What about now, dels Bon Jovi, que s’ha de conformar amb aquesta segona plaça.

L’altre de les novetats de la setmana ha estat el disc dels Hurts, Exile, que s’ha quedat a la novena posició, a la part baixa del top 10. Unes primeres 10 posicions amb discos d’Emeli Sandé, Bastille, que perden la primera posició, Stereophonics, Bruno Mars o Mumford & Sons.

- Publicitat -

A l’apartat de senzills, segueix per tercera setmana consecutiva número 1 amb Mirrors, una de les peces incloses al nou disc The 20/20 de Justin Timberlake.

En segona posició fent una bona pujada, One Direction, amb la versió del tema dels Blondie, One day or another. També pugen Pink i Nate Ruess dels Fun fins a la tercera posició amb Just give me a reason.

L’estrena de la setmana és el nou senzill de Nicole Scherzinger, Boomerang, que s’ha de conformar amb la sisena posició, per sota de Bruno Mars i de Bastille.