Linda Ramone, viuda del difunt Johnny Ramone, ha confirmat que es farà una pel·lícula sobre el famós grup de punk, The Ramones.

Segons ha comentat, només queda una sola cosa per fer en el llegat de la banda de punk i és una pel·lícula. I ara he rebut ofertes per fer-la, cosa que no havia succeït anteriorment. Això és l’únic que queda per ser realment justos amb ells.

Linda no explica si tractarà sobre tota la banda i el seu ascens a Nova York, a mitjans dels anys setanta, o estarà explicada des de la perspectiva de Johnny, basada en la seva autobiografia Commando, publicada l’any passat. Encara hi estan treballant.

- Publicitat -

Preguntant-li sobre qui li agradaria quin actor interpretés el paper del seu marit, va comentar que a tots ens encantaria que fos Johnny Depp, però malauradament estem buscant algú més jove. Depp era un gran amic de Johnny Ramone, però es busca per aquest paper algú d’uns 20 anys.