Hi ha vida més enllà de I will wait. Avui mateix els Mumford & Sons, han presentat el videoclip del tercer senzill, el tema Whispers in the dark, on quatre càmeres segueixen als membres del grup.

Coincidint amb la gira europea que els portarà a Barcelona dimecres que ve (amb totes les entrades exhaurides i canvi de sala inclòs), el grup ha decidit presentar aquest nou videoclip.

En el clip podem veure la imatge dividida en quatre parts, que segueixen els passos dels components del grup. Contemplem a Marcus Mumford, Winston Marshall, Ben Lovett i Ted Dwane en els seus desplaçaments cap als concerts. Com a curiositat, el el vídeo hi apareixen les quatre germanes Haim (guanyadores dels BBC Sound 2013 i una de les bandes de moda, tot i no haver editat disc), que fan d’estilistes de Winston Marshall.

- Publicitat -