El festival de música més important de les Illes Balears, l’Ibiza Rocks, compta aquest any amb un cartell d’aquells que et deixen amb la boca oberta i moltes ganes d’assistir-hi.

Avui mateix s’ha confirmat la presència dels Franz Ferdinand, després de molt temps sense saber res d’ells, aquesta serà una bona oportunitat de veure’ls en directe i escoltar algunes de les noves cançons que ja té la banda d’Alex Kapranos. La seva actuació està prevista per l’ 11 de setembre.

També avui s’ha sabut que la banda emergent Bastille, que estan arrasant al Regne Unit amb temes com Pompeii, participaran en el festival el dia 26 de juny.

- Publicitat -

A aquests noms, hem d’afegir els ja coneguts de Jake Bugg, que obrirà el festival el dia 5 de juny, als The Vaccines que actuaran el 19 del mateix mes, i altres noms com Example, Tinie Tempah, Palma Violets o els Foals, que s’encarregaran de tancar el festival el 18 de setembre.

Per cert que la cadena MTV UK retransmetrà en exclusiva els concerts a través de MTV Music.

Més informació a la web del festival Ibiza Rocks.