Una setmana més Emeli Sandé és la que ha venut més discos al Regne Unit i Our visions of events segueix liderant una llista on hi ha hagut moltes novetats, això sí, no s’han apropat massa en les primeres posicions que varien més aviat poc.

En segon lloc segueixen Mumford & Sons amb Babel, o el tres la banda sonora dels Miserables.

La primera de les novetats la trobem a la cinquena posició amb la banda Atoms for Peace, formada per Thom York de Radiohead o Flea de Red Hot Chili Peppers, amb el disc Amok. Altres novetats són les de Josh Groban o Johnny Marr a les posicions 9 i 10 respectivament.

- Publicitat -

Pel que fa a l’apartat dels senzills, Justin Timberlake derrota als One Direction que baixen fins la tercera posició. Timberlake puja amb el seu nou senzill Mirrors. Dintre del top 10 hi trobem artistes com Bruno Mars, Aviccii, Macklemore o Pink amb el cantant de Fun. Nate Ruess, que entren en les deu primeres posicions amb Just give me a reason.
Mala entrada per Now de Paramore que s’ha de conformar amb la posició 39. Més mal parats han quedat Maroon 5 amb Daylight que s’ha estrenat al número 98.