Bon debut per Graffiti on the train, el nou disc dels Stereophonics, que en la seva primera setmana a la venda, es col·loca al número 3 dels més venuts al Regne Unit. Només superat per Emeli Sandé i el grup de rock alternatiu Bastille, que es queden la primera posició amb Bad Blood.

Bona entrada per Dido al número 5 amb Girl who got away.

A la resta de posicions hi tenim Olly Murs, Pink, Mumford & Sons o Bruno Mars.

- Publicitat -

Pel que fa als senzills, Justin Timberlake amb Mirrors, segueix per segona setmana com a líder absolut, seguit d’a prop per When I was your man de Bruno Mars que escala 5 llocs. Bona pujada també pel nou senzill de Pink amb Nate Huess i el Just give me a reason que guanya 6 posicions i està ja al número 4. Entra dins del top 10 Bridgit Mendler amb la versió del tema Ready or not.