Torna el festival Glastonbury, els dies 28, 29 i 30 de juny, i ho fa amb un cartell per caure de cul.

The Rolling Stones han confirmat l’assistència al festival, en la primera parada confirmada del seu tour 2013. La banda es mor de ganes de pujar a l’escenari. Mike Jagger, ha comentat a Twitter, que ja té les botes de goma i l’impermeable a punt, debut a que sempre els hi plou durant el festival.

Altres noms del festival, són els dels Arctic Monkeys, Mumford & Sons, Primal Scream, Nick Cave & The Bad Seeds, Vampire Weekend, The Vaccines, Portishead, Jake Bugg, The Smashing Pumpkins, Of Monsters and men, Alt-J, Two door cinema club, The XX, Phoenix, Bastille, Miles Kane…i un llarg etcètera.

- Publicitat -

Si teniu intenció d’assistir-hi la cosa està més que difícil. I és que com és costum, les entrades estan exhaurides des de fa molt temps.

Amb una mica de sort es podrà seguir per Internet el festival, si alguna web l’emet en streaming.