La banda Coldplay, ambaixadora britànica de Intermón Oxfam, ha donat una versió acústica especial, d’una de les seves grans cançons, In my Place, per un nou vídeo de campanya de la organització. Es tracta d’un projecte col·laborador dirigit pel cineasta Mat Whitecross, pel que es requereix la participació de qualsevol persona anònima, sigui fan o no del grup.

L’objectiu és fer publica la situació en la que viuen milers de persones arreu del món, afectades per la injustícia del acaparament de terres. Segons la ONG, governs, bancs i inversors privats, s’estan apropiant de multitud de parcel·les de terreny per treure beneficis, fet que ha obligat a moltes persones a abandonar les seves llars.

Per denunciar la situació, Intermón Oxfam, demana als participants que moguin un objecte personal o de qualsevol familiar, a un altre lloc que no sigui el seu. O que facin qualsevol de les activitats que farien a casa, en un altre lloc. La idea és la de fer una foto o un vídeo i enviar-lo a la ONG abans del 2 d’abril.

- Publicitat -