Sembla mentida però aquesta setmana és la primera en la que Bruno Mars aconsegueix ser número 1 als Estats Units. Ho ha aconseguit amb el seu nou treball Unorthodox Jukebox, que després de 12 setmanes a la llista ha pujat finalment fins a la primera posició.

La segona posició és per Atoms For Peace amb el disc Amok que entra a la llista Billboard directament en aquesta posició.

Bona pujada per Macklemore que escala 12 posicions amb The Heist. A la resta del top 10 hi trobem Mumford & Sons, The Lumineers, Rihanna o Adele, que torna a entrar a les 10 primeres posicions, després d’aconseguir l’Oscar per Skyfall, fa pocs dies.

- Publicitat -

A l’apartat dels senzills pocs canvis al top 10. Segueix liderant Baauer amb Harlem Shake. El número 2 continua en mans de Macklemore i el 3 de Bruno Mars amb When I was your man.
La única cosa destacada al top 10 és que Don’t you worry child torna a entrar-hi un cop més.