Arriba un nou festival de música a Barcelona. Es diu Bona Nit Barcelona, un festival que neix aquest any i que per aquesta primera edició, comença ja amb un cartell que entusiasmarà als fans de la música alternativa.

Es farà el 20 de juliol al Poble Espanyol de Barcelona. Les entrades costaran 25 euros (+iva) fins l’1 d’abril o fins esgotar el paquet de 500 entrades. Llavors el preu serà de 35 euros. Es poden comprar a la web de Bona nit Barcelona

Per començar, dues bandes que ens arriben des de Noruega, els Kings Of Convenience i els Kakkmaddafakka, que just ahir comentàvem el seu nou videoclip. Vindran i aprofitaran per presentar el seu nou disc Young, que en principi veurà la llum abans del festival.

- Publicitat -

A més dels dos grups citats, també hi hauran els britànics Dry the River i un grup de la talla de FanFarlo, que seguirà presentant el seu treball Rooms Filled With Light, publicat l’any passat.

I perquè no sigui dit, també hi haurà un grup de casa, els Inspira, la banda de Jordi Lanuza, que a més està a punt de treure al mercat el seu esperat disc Endavant!.

I per si això no fos poc, s’han anunciat aftershows en dues sales de la ciutat, com són el Music Hall i la BeCool.

Més info a Bona nit Barcelona