Avui us volem recomanar una cançó que es diu Upstairs, d’una banda de Mississippi, que es diuen Young Buffalo, i que de moment només tenen editat un EP.

Molts van saber d’ells gràcies als britànics Arctic Monkeys que un dia i a través d’Internet van promocionar la cançó que avui recomanem. A partir d’aquí moltes persones es van interessar per un grup bastant desconegut per la majoria, i que van aconseguir si més no, tenir més fama i algun que altre concert.

Diversió, energia i gens de música folk van ser les seves premisses, cosa que sembla que han aconseguit en aquest EP, que barreja rock psicodèlic, noise-pop, i alguna peça d’experimentació vocal, com és Nature boy. Per cert que pots escoltar algunes de les cançons a la seva pàgina de Soundcloud.

- Publicitat -

Ara estem a l’espera d’un disc compacte i de veure cap a on anirà a parar el grup. Si es quedarà amb l’EP o si arribarà més material d’un grup que no arriba ni a les 5000 persones a la seva pàgina de Facebook.