Gràcies als premis Grammy aconseguits fa pocs dies, el darrer disc dels Mumford & Sons aconsegueix la primera posició dels àlbums més venuts a la llista Billboard. La segona posició és precisament pel disc dels Nominats 2013 d’aquests premis.
Recordem que aquesta passada nit la banda s’emportava el premi al millor grup britànic als Brit Awards. I és que Babel està donant moltes alegries a aquesta formació.
El 20 de març estaran actuant a Barcelona amb totes les entrades venudes i amb canvi de sala inclòs.

En la resta de posicions dels àlbums més venuts aquesta setmana, hi trobem noms clàssics en les llistes com Bruno Mars, Taylor Swift, Fun. o Maroon 5. Bona pujada també pel disc de debut The Lumineers que puja fins a la sisena posició.

A l’apartat de senzills, després de vàries setmanes amb Macklemore liderant amb Thrift Shop, en aquesta ocasió el fenomen del moment a Youtube i que vam parlar fa pocs dies, Harlem Shake, debuta a la primera posició.

- Publicitat -

A la llista també hi trobem Rihanna amb Stay, Will I Am, The Lumineers, el nou senzill de Bruno Mars o Justin Timberlake.