Després del fenomen Gangnam Style ara és el torn de Harlem Shake, un  nou ball que està revolucionant Internet, i concretament el portal de vídeos Youtube, que rep cada dia més de 4000 versions diferents sobre aquest èxit viral.

Van ser quatre emmascarats japonesos qui van crear aquest peculiar ball on l’important és moure’s al màxim i com a bojos Només existeix una regla, fer servir sempre la mateixa cançó i que el clip no passi dels 30 segons.

Normalment els vídeos comencen amb una persona emmascarada o disfressada i sense que ningú li faci massa cas. Els 15 darrers segons, l’escena canvia per complet i els que l’ignoraven es posen a ballar d’una manera descontrolada, cadascun d’ells a la seva manera i de manera ben absurda.

- Publicitat -

Entre algunes de memorables versions hi ha la de l’exèrcit noruec, vídeo que ja han vist més de 18 milions de persones.

Per cert que la cançó que sona de fons és d’un dj de Nova York, DJ Baauer.

A continuació el primer dels vídeos que se n’han fet.